Actuele ontwikkelingen Delta werkt! per gemeente weergegeven

8 mei 2019

De afgelopen periode Delta werkt! haar medewerkers en relaties geïnformeerd over de besluitvorming van de bestuurders van de drie gemeenten over het feit dat zij de taken die Delta werkt! uitvoert onderbrengen bij de eigen gemeente. Delta is de gemeenschappelijke regeling (GR) van Bronckhorst, Lochem en Voorst en behartigt op dit moment de belangen van circa 300 Wsw-medewerkers en medewerkers met een begeleid werken dienstbetrekking bij een werkgever.

Dit betekent dat de drie gemeenten de Wsw-taken (= taken Wet Sociale Werkvoorziening) met ingang van 1 januari 2020 zelf gaan uitvoeren en Delta ophoudt te bestaan.

Zoals u van ons gewend bent, houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom Delta. Om eenieder tegemoet te komen in het volgen van onze organisatie tot en met de einddatum van 31 december 2019, hebben wij een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden opgesteld. Zowel voor medewerkers als werkgevers en relaties. De lijst met antwoorden op de veelgestelde vragen vindt u op hier. Wij houden deze vragenlijst up-to-date, zodat u altijd op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen. Heeft u nog een andere vraag? Geef deze dan gerust geef aan ons door via het contactformulier of een e-mail naar info@deltawerkt.nl. Of neem rechtstreeks contact op met uw contactpersoon.