Ondernemers dankjewel!

17 november 2017

Delta haakt graag in op de ‘Dag van de Ondernemer’ om werkgevers voor hun ondernemerschap nog eens extra te bedanken voor hun inzet om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame werkplek te bieden! Daarom een nummer één plek op het podium, een welverdiende medaille en een oprecht dankjewel!

MKB Nederland heeft de 3e vrijdag van november uitgeroepen tot de ‘Dag van de Ondernemer’ om ondernemers en werkgevers te bedanken voor het lef en doorzettingsvermogen. In Nederland zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Samen creëren deze ondernemer groei, banen en welvaart. Vandaag staat ook Delta hierbij extra stil. Dankzij het netwerk van ruim 200 werkgevers in de regio hebben 900 werknemers van Delta een mooie werkplek waar zij waardering, ondersteuning en werkplezier ervaren.


Bekijk op onze facebookpagina alle foto’s van ondernemers waar de consulenten, jobcoaches en accountmanager van Delta persoonlijk de boodschap hebben overgebracht, opgedeeld in bericht 1 en bericht 2.