Eerste stap in pilot duurzame inzetbaarheid bij Inhetgroen is gezet

19 september 2018

De laatste vragenronde van de pilot over duurzame inzetbaarheid die Delta werkt! onlangs samen met Inhetgroen startte, is inmiddels afgerond. De resultaten zijn middels drie infographics inzichtelijk gemaakt voor de deelnemers en het projectteam. Delta en Inhetgroen bespraken de uitkomsten en een passend vervolg.

Sylvia Evers-ten Broek, operationeel directeur van Inhetgroen, blikt terug op de pilot: ‘Er is veel reactie geweest op de vragenrondes, wat ervoor zorgt dat het onderwerp duurzame inzetbaarheid nu echt leeft hier op de werkvloer. We gaan hier zeker mee verder!’

Benieuwd naar de eindstand van de groenteams die meededen aan de vragenrondes? Bekijk ze hieronder in het overzicht. De drie hoogst scorende teams wonnen waardecheques voor de workshop ‘Gezonde hapjes maken’. Meer weten over de pilot bij Inhetgroen? Lees daarover in dit voorgaande bericht meer. Neem voor meer informatie over de duurzame inzetbaarheid van medewerkers contact op met uw consulent en/of accountmanager van Delta werkt!.