FactorLeren werkt! gepitcht bij kennisbijeenkomst FactorWerk

12 december 2018

Maandag 10 december werd de eerste kennisbijeenkomst van FactorWerk voor consulenten, accountmanagers, adviseurs en jobcoaches gehouden bij Inclusief Groep in Nunspeet, om zo samen met regiocollega’s kennis te maken en te delen. Ruim negentig regiocollega’s hadden zich ingeschreven voor deze bijeenkomst. Er was een gezamenlijke aftrap met vijf pitches. Daarna waren er twee rondes met verschillende workshops.

Tijdens deze bijeenkomst hebben Eva en Dorien ons initiatief FactorLeren werkt! gepresenteerd middels een pitch (korte presentatie) met als doel om FactorLeren ook in andere regio te gaan organiseren. Hierbij deden zij ook de oproep om te helpen bij een volgende editie van FactorLeren. Met de workshopgevers en deelnemers in de zaal deden zij dat voor een publiek van honderd mensen. De oproep is goed gelukt: de eerste afspraken met collega’s en zelfs een locatie, Van der Valk in Harderwijk, zijn gemaakt. Met FactorLeren dragen we met samenwerkingspartners kennis en vaardigheden aan medewerkers over die werken met collega’s vanuit de Participatiewet.

FactorWerk is een partnerorganisatie met SW-bedrijven, UWV, VNO NCW (werkgeversorganisatie), onderwijs, gemeenten in de regio’s Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Ook wij zijn partner van FactorWerk. Samen staan we als partners van FactorWerk klaar voor alle arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken voor werkgevers, werkzoekenden en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.