Geslaagde verhuizing BlueView

29 januari 2018

Vijftig gemotiveerde sw-collega’s van Delta, goede begeleiding en een trotse directeur van BlueView; dat is wat er nodig is om een geslaagde verhuizing van Delta naar BlueView op touw te zetten. In een kleine week tijd kreeg deze groep het voor elkaar om de gehele inboedel van de hal naar de nieuwe locatie aan de Coenensparkstraat in Zutphen te realiseren.

Vanaf maandag 29 januari is het kersverse BlueView Zutphen volledig draaiende. Leidinggevenden en sw-collega’s maakten de overstap en zijn vanaf heden gedetacheerd bij BlueView. ‘Het is geweldig om te zien hoe de groep er samen de schouders onder zet’, vertelt directeur Gerrit-Jan Geertshuis van BlueView Zutphen en Apeldoorn. ‘Je ziet dat iedereen in het begin nog wat moest wennen, maar dat er nu iets prachtigs wordt gecreëerd. Mijn complimenten voor de passie en inzet van de groep. Dit is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet’.

Sinds een geruime tijd is Delta werkt! in opdracht van het bestuur bezig met het omvormen van het huidige Beschut Werk. Samen met diverse partnerorganisaties, zorg- en welzijnsinstellingen en het lokale bedrijfsleven zijn we continu op zoek naar nieuwe geschikte duurzame werkplekken. Eén van deze partners is het industrieel productiebedrijf BlueView, dat sinds heden onder andere de werkzaamheden van Flamco uitvoert.