Harrie© en FactorWerk helpen een handje

28 februari 2019

Harrie© is de personificatie van de ideale collega-werknemer, die begeleiding op de werkvloer geeft aan collega’s met een arbeidsbeperking. Harrie staat voor: Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk.​ FactorWerk stelt vouchers ter waarde van € 550,- ter beschikking voor de eerste medewerker van relaties in onze arbeidsmarktregio om deel te nemen aan de Harrie© training.

Aanmelden
Tijdens deze tweedaagse training leert de deelnemer praktische vaardigheden om de ideale collega op de werkvloer te worden voor een collega met een arbeidsbeperking. Heeft u een medewerker met een arbeidsbeperking in dienst en wilt u haar of zijn direct leidinggevende deel laten nemen aan de Harrie© training? Noteer dan alvast vast de data 17 april en 22 mei in uw agenda. Laat het alvast weten aan uw contactpersoon bij Delta werkt! en u ontvangt dan een link per mail waar u of uw collega zich kan aanmelden. Het aantal vouchers en plekken zijn beperkt, dus meld u en/of uw medewerker(s) snel aan. Bij aanmelding van meer medewerkers wordt de eerste deelnemer vergoed door FactorWerk. Voor de overige medewerkers wordt € 550,- doorberekend.

Data
Voor de regio Stedendriehoek zijn de data woensdag 17 april en woensdag 22 mei in Deventer. De locatie in Deventer wordt een week van te voren gedeeld met de deelnemers. Meer weten? Bekijk dan hier de uitgebreide brochure over de Harrie© training.