Werken bij Delta

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Stage
Delta werkt! biedt HBO- en MBO-stagiaires van diverse opleidingen de mogelijkheid om in de praktijk te leren en de eerste werkervaring op te doen. Professionals bij Delta bieden ondersteuning tijdens deze stages zodat praktijk en theorie in een uitdagende werkomgeving kunnen worden verbonden. Interesse voor je stageplek of een afstudeeropdracht? Stuur dan een mail naar hr@deltawerkt.nl.

Hulp nodig bij het vinden van een baan
Delta biedt de mogelijkheid om via Deltalent bv (100% dochteronderneming van Delta) medewerkers, die ingeschreven staan in het doelgroepregister of nog niet in staat zijn om het minimumloon te verdienen, tijdelijk in dienst te nemen. Het tijdelijke contract heeft een duur van zeven maanden en kan maximaal twee keer worden aangeboden. Delta kan met werkzoekenden aan de slag, als er vanuit gemeenten hiervoor een opdracht wordt gegeven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan hier verder.

Wat houdt een detachering in?
Bij een detachering bepaalt de werkgever de duur van het contract, de werktijden en de aard van de werkzaamheden. Dat gebeurt in overleg met de medewerker. Delta blijft formeel de werkgever en neemt de wettelijke werkgeversverplichtingen op zich. Delta spreekt met een bedrijf of instelling een maandbedrag af. Dit bedrag is gebaseerd op basis van de loonwaarde van de medewerker. Dit wordt periodiek met Dariuz bepaald. Ook ontwikkelingen van de medewerker worden daarin meegenomen. De administratieve afspraken rondom facturering, worden in een contract vastgelegd.