Veelgestelde vragen door werknemers uit andere gemeenten

IK BEN INWONER VAN EEN ANDERE GEMEENTE DIE NIET IS AANGESLOTEN BIJ DE SAMENWERKING IN DE GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING; WAT GAAT ER PER 1 JANUARI 2020 VOOR MIJ VERANDEREN?

De gemeenten Bronckhorst, Lochem en Voorst hebben aangegeven dat ze 2019 doorgaan in de samenwerking binnen de gemeenschappelijke regeling (GR) Delta. Eind vorig jaar (2018) heeft de gemeente Bronckhorst al wel aangegeven per 1 januari 2020 uit de GR Delta te willen treden. De toekomst van Delta, en de wenselijkheid van het in stand houden van de gemeenschappelijke regeling Delta, is onderzocht met als resultaat dat de GR Delta per 1 januari 2020 wordt opgeheven en Delta werkt! ophoudt te bestaan.

Voor jou betekent dat, dat je dit jaar nog in dienst blijft bij Delta en krijgt de begeleiding zoals je dat gewend bent. Binnenkort lees je op deze pagina wat dat voor jou vanaf 1 januari 2020 gaat betekenen. Het streven is dat je kan blijven werken waar je nu ook gedetacheerd werkt. En natuurlijk blijft de cao SW van kracht, dus ook het pensioenfonds (PWRI).

Klik hier om het persbericht over de opheffing van Delta werkt! van het bestuur te lezen.
Is jouw vraag met deze informatie niet beantwoord? Kijk dan hier of deze in de lijst met algemene veelgestelde vragen staat.