Werk uitbesteden?

In het kader van beschut werk kunt u werk uitbesteden aan Delta. Bekijk hieronder de mogelijkheden, wij helpen u graag verder!

Assemblage

Voor het monteren van halffabricaten tot en kant-en-klaar eindproduct, bent u bij Delta aan het juiste adres. De meest uiteenlopende producten stellen wij met uiterste precisie voor u samen. Delta heeft de vakmensen en de juiste machinerie in huis. Daarmee staat Delta voor u klaar als ideale partner om uw werk uit te besteden.

Inpakken / ompakken / uitpakken

Heeft u bijvoorbeeld iets in te pakken? Laat het niet liggen! Delta pakt dit voor u op ! Van stuksverpakkingen tot bulk en van handwerk tot machinaal verpakken. Afhankelijk van de hoeveelheid schakelen wij eenvoudig meer of minder mensen in waardoor wij binnen korte tijd veel productie kunnen verwerken. Dat is de kracht van Delta!

Werken op locatie

Delta biedt een locatie aan waar de werkzaamheden kunnen worden volbracht. Maar u kunt er ook voor kiezen om onze vakmensen in te zetten op uw eigen locatie. Via Delta kunt u medewerkers bij u detacheren. Zo benut u optimaal de voordelen van centrale productie, voorkomt u onnodige vrachtkosten  en gesleep van producten.

SB Post

SB Post is een betrouwbare partner voor allerlei organisaties, gemeenten, instellingen en ondernemers. Wij vervullen de volledige postkamerfunctie voor uw bedrijf: Afhalen, sorteren, frankeren en bezorgen. U heeft duidelijk zicht op de kosten en daar minder zorgen over, want de tarieven die wij hanteren zijn scherp. SB Post neemt u veel werk uit handen onder zeer gunstige voorwaarden.

Uw groen verzorgd door een van onze partners

inhetgroen logo-berkelgroen axent groen

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op met ons!