Handige links

Een gemakkelijk overzicht van allerlei handige links waar je informatie kan vinden over diverse zaken:

 

Werk Portal
Hier vind je een groot aantal oefenprogramma’s. Ze helpen je om je goed voor te bereiden op werk bij een werkgever en om aan het werk te blijven. Je kunt keuzes maken uit verschillende onderwerpen. Je hebt hiervoor inloggegevens nodig en deze kun je aanvragen bij je consulent. Benieuwd hoe het werkt, klik dan hier of op de afbeelding om een video te bekijken.

 

 

 

Steffie helpt je verder!
Steffie is een website waar ingewikkelde dingen op een makkelijke manier worden uitgelegd. Bijvoorbeeld over reizen met de OV-chipkaart, hoe je gezonde keuzes maaktmet eten en sporten. Maar ook wat het ondersteuningsplan is. Klik hier of op de afbeelding om op de site van Steffie te komen.

 

 

 

 

 

 

Aventus
Aventus is het regionaal opleidingencentrum in de regio Stedendriehoek. Naast mbo-onderwijs biedt Aventus vavo aan en volwasseneneducatie. Hier vind je snel alle mbo-opleidingen en cursussen, van niveau 1 t/m 4, die bij je passen. Heb je de juiste opleiding of cursus gevonden? Dan kan je je direct aanmelden. Twijfel je nog? Bespreek het dan met je consulent en/of begeleider. Klik hier of op de afbeelding om op de site van Aventus te komen.