Word jij onze nieuwe collega?

20 februari 2019

We zijn op zoek naar enthousiaste consulenten met een HBO werk- en denkniveau en ervaring met het ondersteunen van individuele werknemers en groepen bij reguliere werkgevers. Het is van belang dat je kennis meebrengt van relevante wetgeving in het kader van sociale zekerheid en verzuimpreventie. Je hebt een proactieve, dienstverlenende en bedrijfsmatige instelling zodat het meedenken met werkgevers voor jou vanzelfsprekend is.

Als consulent draag je zorg voor het uitvoeren van het brede palet aan wettelijke werkgeverstaken, de ontwikkeling van de medewerker, het bepalen van loonwaarde en het ontzorgen van werkgevers. Je werkt met een kleine groep professionals intensief samen en bent verantwoordelijk voor een gezamenlijke workload met als resultaat het uitplaatsen en begeleiden van medewerkers naar duurzame werkplekken. Je werkt met een brede doelgroep, voornamelijk sw-medewerkers en werkzoekenden vanuit de Participatiewet.

Geïnteresseerd of meer weten? Bekijk de gehele vacature hier. Graag ontvangen wij je motivatie en cv per mail ter attentie van Jannie: j.rensink@deltawerkt.nl.